کد خبر:۸۳۱۵۷۷

عکس | واکنش تند استقلال به اقدام پرسپولیسی‌ها؛ چرا کرونا آبی است؟

تازه‌ترین دعوای باشگاهی مدیر رسانه‌ای استقلال باشگاه پرسپولیس را متهم به این کرده که در طراحی پوستر مبارزه علیه کرونا عمدا رنگ ویروس را آبی انتخاب کرده‌اند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، دعواهای باشگاهی در میان تیم های لیگ برتری کم کم از فضای کری های فوتبالی خارج می‌شود. در تازه ترین نوع از این اقدامات مدیر رسانه ای استقلال باشگاه پرسپولیس را متهم به این کرده که در طراحی پوستر مبارزه علیه کرونا عمدا رنگ ویروس را آبی انتخاب کرده اند.

«رنگ ویروس را عامدانه آبی کردید که نشان دهید حتی جان و ‌سلامتی مردم برای شما بازیچه کری‌خوانی‌های هواداری است. ‌مثل سکوت موذیانه‌ای که در مقابل اعتراض سایر تیم‌ها نسبت به تعطیلی لیگ برتر به خاطر ویروس کرونا داشته‌اید! ‌کاش قدرتمندانی که برخلاف رسالت‌شان حامی تمام این رفتارهای زشت و دور از شأن شما بودند، می‌دانستند که این پلشتی‌ها از کرونا هم خطرناک‌تر است. ‌نفرت‌پراکنی و هواداری فوتبال فاصله عمیقی دارند که درک نکردنش آن هم وسط یک بحران همه‌گیر انسانی، مایه خجالت است. فارغ از هر رنگ، جان همه سلامت. ‌دست‌ها و چشم‌های خود را بشوییم، برای اینکه انسانی بنویسیم و ببینیم.»

کرونا

به گزارش همشهری آنلاین، دعواهای باشگاهی در میان تیم های لیگ برتری کم کم از فضای  کری های

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۵
انشاالله با کمک وزیر عزیز ورزش کرونا را هم شکست میدهید! کلا تا 1400 شما قهرمانید.
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار